Fodring af en hamster er vigtigt, ikke kun for at den skal have noget at spise, men også fordi det er en god måde at socialisere med sin hamster. Hamstere er madglade og elsker samle forråd – deraf ordet “at hamstre” :-). Færdiglavet hamsterfoder er lavet sådan at det giver din hamster den optimale næringsmæssig sammensætning. Det er vigtigt at din hamster får en blanding af både korn, frø, grøntsager og animalsk protein dvs.kød. Det kan man ikke umiddelbart selv sammensætte, så derfor skal du købe en ordentlig foderblanding fra en dyrehandel.

Skal man så kun fodre sin hamster med fuldfoder? Nej man kan sagtens give sin hamster alt mulig andet foder. Når det så er sagt, så kan du godt nøjes med kun at give en god fuldfoderblanding som fx. JR Hamster-guf. Personligt synes vi det er hyggeligt at give hamsteren andet end fuldfoder. Længere nede finder du en liste over alt det foder vi her på hamsterliv.dk anbefaler som supplement til fuldfoderet.

JR Hamster-guf

Et af de mest populære fodermærker til hamstere er hamsterfoderet fra JR. Det er et fuldfoderprodukt der indeholder alle de vitaminer og mineraler en hamster har brug for. Det smager tilmed godt og din hamster vil elske det.

Indholdet er majsmel, hvede, rød hirse, gul hirse, havre, majs, sorghum, gulerødder, hvedepuder, kanariegræsfrø, boghvede, milo, mungbønner, oksekød, kylling, fisk, rejer, ost. Det er en komplet pakke af forskellige ingredienser din hamster kommer til spise. Det kan være forskelligt fra hamster til hamster og de er vilde med alle dele pakken, men generelt er dette en af de mest populære blandinger. Du kan derfor være sikker på at det i orden.

Specifikationer

  • Uden sukker
  • Lavt fedtindhold
  • 600 gram
%d bloggers like this: