Huse i hamsterburet er bare så hyggelige for hamsteren. Nogle hamstere elsker disse små hyggelige huse og bruger rigtig meget tid på at bygge rede i dem. Det er ikke strengt nødvendigt at have et hamsterhus, og nogle hamstere sover ligeså meget uden for hamsterhuset som inden i. Det pynter dog meget på buret at der er et lille hus i det, og mange børn elsker at se deres hamster rende ind og ud af huset. Fordelen ved at have et hus i buret er at hamsteren både kan bruge det som hus, men også kravle op på det. En god ide er at lægge foderet forskellige steder i buret. Her kan man fx vælge huse med flad tag, og så lægge noget mad her. At finde mad er hamsteres yndlingsaktivitet.

Her nedenfor ser du nogle hamsterhuse, som vi her på Hamsterliv synes er hyggelige og gode for din hamster.

 

 

Hjørne-legehus

Der er altid brug for lidt mere plads i hamsterburet. Det er her hyggelige hus er lige noget for din hamster, og så fylder det ikke så meget. Det kan skubbes ind i hjørnet så du kan holde pladsen fri til hjul, vippe, sandbad og alt det andet der også skal være der. Derudover har dette hjørnehus også et fladt tag. Der kan din hamster sagtens finde på at kravle op – det giver god adspredelse. Hjørnehuset er lavet af naturtræ, og derfor helt ufarligt at gnave i.

Specifikationer

 • Fås i 2 størrelser:
  • L 32 x B 21/21 x H 13 cm eller
  • L 42 x B 30/30 x H 15 cm

Hamsterhus med 4 kamre

Dette fantastiske hus har 4 kamre der efterligner hamsterens normale gange under jorden. De midterste 2 kamre er mørke, hvilket det normalt er under jorden. Kammeret til højre er forsynet med en trappe op til taget. Alt i alt meget anbefalelsesværdigt. Det er i naturtræ og helt ufarligt at gnave i.

Specifikationer

 • Fås i 2 størrelser:
  •  L 35 x B 25 x H 12,5 cm
  • Fladt tag
  • 4 kamre, hvoraf 2 er sovekamre
%d bloggers like this: