Hamstere skal have adgang til frisk drikkevand, og dertil er en vandflaske til hamster det bedste bud. Der er mange forskellige slags og som det første er det vigtigt at vælge en der passer til buret. Hvis du har et glasbur/terrarie så skal du sørge for at vandflasken til hamsteren kan sættes fast enten i stativ eller med sugekopper til væggen af buret. Har du et hamsterbur med tremmer, så er det oplagt at vælge en drikkeflaske der hægtes på tremmer og hvor kun drikketuden er inde i buret.

En lille detalje man skal være opmærksom på er at vandflasken godt kan dryppe. Det er næsten uanset, hvor god en kvalitet du køber. Nogle er være end andre, men i alle produktioner af vandflasker vil der indimellem være en der drypper. Er du den uheldige modtager af en sådan flaske, så kan du somregel bare bytte den i butikken – det er i hvert tilfælde vores erfaring med det.

Nedenfor kan du se et par eksempler på vandflasker, der kan bruges til bure med faste sider og hamsterbure med tremmer.

 

 

Klassisk vandflaske

Har du et tremmebur, så er denne helt simple drikkeflaske nok det bedste bud. Den er meget meget billig, så du kan roligt skifte den ud når den ser træls ud. Nogle få af dem drypper, men generelt får man meget for pengene her.

Den fås i tre størrelser, men til hamstere uanset om det er en guldhamster eller en dværghamster burde den lille være rigelig stor. Vil du være på den sikre side, så kan du tage den i mellem størrelse på 320 ml. Den er også fin til hamstere.

Specifikationer

  • 150 ml
  • 320 ml

Kvalitetsvandflaske Sippy fra Ferplast

Her er vandflaske til hamster der er kan monteres på både hamsterbure med faste vægge og dem med tremmer. Det er en drikkeflaske der lover dig at være 99% drypfri. Det er den også, men du kan selvføglelig være uheldig at få den ene ud af ad hundrede. Generelt er det en flaske mange har stor success med. Prisen er lidt højere en den simple model ovenfor, men for dem med faste vægge er dette næsten eneste bud på en drikkeflaske.

Flasken leveres med både skruer og sugekop.

 

Specifikationer

  • 280 ml
%d bloggers like this: